Hakkında herşey Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kafalamışsa dışarıya, dışarıdan başlamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-esrar kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cenahıgün firmalar yangın kapısı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Pekâlâ yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne derece müddet alevlerin ve dumanın yayılmasını engelliyor?

Yangın merdiveni, her çyeksan yapı içerisinde bulunan insanoğluın ve başka canlıların yangın yahut rastgele bir evgin hesap sırasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin mimarilmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme malik, dokumalması zorunlu, binaların vazgeçilemez unsurları ortada dünya almaktadır.

Kapı ve kilit emniyet sistemleri dair kompetan olan Kale’nin, Kale yangın bapsı ürünü ile ömür alanlarınızda huzurla saat geçirebilmenizi sağlamlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kermen yangın bapları yangının yayılmasını önlemek üzere dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonra satıa sunulmaktadır. Dışarıda dü türap contası ve mideeride bir ısı contası olan Kale yangın kapısının ısı genleşme vahilukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya mevla olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının gayrı bölgelere yayılmasını çelmek karınin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve muayyen bir yangın direncine sahiptir.

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi basıcı ki alevlere karşı mukavemetli olmasıdır. Belli bir ısıya derece dayanıklı olan yangın baplarının insanoğluın hariçya çıkmasını esenlayana denli yangın kapısı dayanması çok önemlidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 düzen sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip geçmek; dayanıklı, güzel duyusal baplara en tatminkâr fiyatlarla ehil bulunmak midein İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden enstantane bilgelik alabilirsiniz.

Yangın kapıları insanların ve hayvanların meskenlerden autarı çıkmasını ve daha az esrar solumasını katkısızlar. İnsanlar kötü solumayı önemsiz kadar görebilir hâlbuki yangınlardan en çok gönül kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit kabilinden gazlar “yangın tütünı” solumaktan meydana geliyor.

Yapı ve yapım malzemeleri ortada mahal yer kilitler; farklı özellikleri, çtuzakışma sistemleri ve kaliteleri ile…

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık kuruluşlıp bu noktadan süfliya eğimi 50 dereceden elan lüks olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olanaklı değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin falsosuz şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page